προσεγγίζοντας το όλον από το μέρος

Indulgent luxury for mindbodysoul .

Κάθε επιμέρους σημείο του σώματος μας, όπως τα άκρα, το κεφάλι, το πρόσωπο, εμπεριέχει τις πληροφορίες της ολότητας μας. Δουλεύοντας πάνω σε αυτά με διάφορες τεχνικές, μπορούμε εύκολα και αποτελεσματικά να επιδράσουμε πάνω στη δομή και στις λειτουργίες του σώματος μας ώστε να πετύχουμε την εξισορρόπηση της ενέργειας με σκοπό την καλή υγεία και την αρμονία.

Κεφαλής και Αυχένα

Στην άλλη άκρη του άξονα των ποδιών συναντούμε το κεφάλι, την πύλη της ουράνιας ενέργειας και το κέντρο των νευροαισθητηριακών μας λειτουργιών. Στο κρανίο , στον αυχένα και στο πρόσωπο συναντούμε πλήθος ενεργειακών κέντρων και αντιστοιχίες όλων των συστημάτων του σώματος. Ασκώντας κατά περίπτωση ευρεία γκάμα πιέσεων και χειρισμών, προσφέρουμε βαθειά χαλάρωση, αιμάτωση και αποσυμφόρηση αυτής της τόσο ταλαιπωρημένης περιοχής της ύπαρξης μας ,δημιουργώντας συνθήκες γαλήνης και αρμονίας σε όλο τον οργανισμό.

Διάρκεια: 30′

Φυσικό λίφτινγκ προσώπου

Στο πρόσωπο εκδηλώνεται η εκφραστικότητα μας και ταυτόχρονα η υγεία των οργάνων και των λειτουργιών μας. Έτσι πάλι έχουμε αμφίδρομη σχέση μέρους και όλου. Μέσω ειδικών πιέσεων κι ανατρίψεων μπορούμε να πετύχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα στον «καθρέπτη της ψυχής μας».

Το μασάζ αυτό, εκτός του ότι κάνει το δέρμα του προσώπου απαλό , σφριγηλό και λαμπερό, ξυπνά τις αισθήσεις μας και βοηθά στην αποσυμφόρηση και τόνωση των αισθητηρίων οργάνων μας (μάτια, μύτη, ιγμόρεια, αυτιά).

Διάρκεια: 30′

Ρεζουβάνς

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στον συνδετικό όσο και στον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Σύμφωνα με έρευνες, με την τεχνική αυτή αποκαθίσταται αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία των 2 ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Όσον αφορά στον μυϊκό ιστό, οι μαλάξεις εστιάζουν στις εκφύσεις και στις αποφύσεις των μυών του προσώπου (πάνω από 90 στον αριθμό), του τριχωτού της κεφαλής, του λαιμού και του ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα είναι η τόνωση, η ενδυνάμωση και η απαλλαγή των μυών από τη συσσωρευμένη ένταση. Οι ρυτίδες μαλακώνουν, ενώ το πρόσωπο ανανεώνεται.

Διάρκεια: 60′

Μασάζ για κυτταρίτιδα

Ένα ειδικό μασάζ για να καταπολεμήσει τις ατέλειες του δέρματος και να το κάνει πιο εύπλαστο και ζωντανό.

Διάρκεια: 60′

Απολέπιση σώματος

Μία ιαματική υπηρεσία κατά την οποία γίνεται απολέπιση των νεκρών κυττάρων και αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Απαλό και ενυδατωμένο δέρμα.

Μασάζ ποδιών

Εφαρμόζεται στα πέλματα, με ειδικές τεχνικές πίεσης και μάλαξης από την παράδοση της Ρεφλεξολογίας και του Ταϊλανδέζου μασάζ ποδιών. Στόχος η αποσυμφόρηση και ενεργοποίηση καναλιών και νευρικών απολήξεων που πηγάζουν από όλο το σώμα και τα εσωτερικά όργανα. Τα πέλματά μας είναι ένας τέλειος μικρόκοσμος, ένας μικρός χάρτης ολόκληρου του σώματος. Μέσα από αυτά εισέρχονται στο σώμα οι γήινες ενέργειες και μέσα από αυτά, γειώνονται οι ουράνιες ενέργειες.

Ο άνθρωπος που προσφέρει την συνεδρία αφυπνίζει τις θεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού του δέκτη αλλά και του ιδίου, αφού κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, μετατρέπεται σε «κανάλι» θεραπευτικής ενέργειας μεταξύ Ουρανού και Γης, μεταξύ σύμπαντος και δέκτη.

Διάρκεια: 30′ or 60′

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι εναλλακτική, θεραπευτική μέθοδος που απαλλάσσει ή ανακουφίζει το άτομο από τον πόνο, ενεργοποιώντας συγκεκριμένα σημεία του σώματος μέσω μαλάξεων και της πίεσης που ασκείται από τον θεραπευτή. Στηρίζεται στην παραδοχή ότι το σώμα μας λειτουργεί με ενέργεια, η οποία το διατρέχει από την κορυφή ως τα νύχια, μέσω ενεργειακών καναλιών, τα οποία αντικατοπτρίζονται κυρίως στα άνω και κάτω άκρα μας.

Τα σημεία αυτά, όταν διεγείρονται, πιεζόμενα από τον θεραπευτή, ενεργοποιούνται, αποφορτίζονται και εν τέλει οδηγούν το σώμα να βρει την αρχική του ισορροπία.

Διάρκεια: 60′

Δείτε επίσης

Μασάζ σε όλο το σώμα

Αισθητική

Περιποίηση άκρων

Άσκηση